Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Veenendaal

De vloerbedekking van uw woning of bedrijfspand bepaalt voor een groot deel wat voor uitstraling het interieur heeft. Ziet de vloer er goed uit, dan heeft dit een heel ander effect op het interieur dan wanneer de vloer oud, versleten of erg vies is. Is het tapijt op uw vloer niet oud en versleten, maar wel behoorlijk vies geworden? Dan is het zonde om de vloer op deze manier de uitstraling van het interieur te laten schaden. Investeer in tapijtreiniging in Veenendaal door Chem-Dry C&W en laat uw tapijt op professionele wijze reinigen.

neem contact met ons

reiniging tapijt

Tapijtreiniging in Veenendaal voor bedrijven

Chem-Dry C&W heeft door de jaren heen al vele bedrijven ondersteund in het reinigen van verschillende soorten tapijten. Is het tapijt in uw kantoorpand ook echt toe aan een flinke beurt, bijvoorbeeld door koffievlekken, vlekken door natte schoenen of andere viezigheden? Dan kunt u Chem-Dry C&W inschakelen voor een complete reiniging. Na de tapijtreiniging door de specialisten van Chem-Dry C&W, ziet het tapijt er weer zo goed als nieuw uit.

Tapijtreiniging in Veenendaal voor particulieren

U bent nog steeds erg blij met het mooie tapijt in uw woning, maar er zitten wel flinke vlekken in. Nu is het helemaal niet nodig om het tapijt te laten vervangen, want Chem-Dry C&W kan ook particulieren ondersteunen door tapijtreiniging in Veenendaal aan te bieden. Voor complete vloerbedekkingen, maar ook voor kleinere kleden met flinke vlekken.

Tapijtreiniging: de specialiteit van Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W is niet zomaar een ervaren schoonmaakbedrijf, maar een schoonmaakbedrijf met tapijtreiniging als expertise. Schakelt u de professionals van Chem-Dry C&W in, dan weet u zeker dat uw tapijt helemaal gereinigd wordt en er weer zo goed als nieuw uit ziet. Meer weten over de dienstverlening van Chem-Dry C&W? Neem dan contact op.

Direct contact opnemen