Bel ons gratis op 0800 333 5555

linkedin facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Velp

U hoeft maar één keer met vieze schoenen over het tapijt te lopen en de vloerbedekking ziet er niet meer mooi uit. Dit betekent niet dat u altijd uw schoenen uit moet doen of uw tapijt vroegtijdig moet vervangen, want u kunt er ook voor kiezen om uw vieze tapijt te laten reinigen. Chem-Dry C&W helpt u graag uw tapijt op professionele wijze te laten reinigen.

Neem contact met ons op

reiniging tapijt

De voordelen van professionele tapijtreiniging

Er zijn enkele voordelen verbonden aan het op professionele wijze laten reinigen van uw tapijt. De belangrijkste voordelen van professionele tapijtreiniging door onze schoonmakers, zijn de volgende:

U kunt van bovenstaande voordelen profiteren als particulier, maar ook als bedrijf. Wij helpen namelijk zowel particulieren als bedrijven met het reinigen van hun tapijten. 

Het beste resultaat met Chem-Dry C&W

Door onze jarenlange ervaring, onze passie voor het vak en onze hoogwaardige schoonmaakmiddelen kunnen wij u de beste resultaten garanderen bij het reinigen van uw tapijt. Daar komt nog bij dat u bij ons niet te veel betaalt voor onze professionele reinigingsdiensten, aangezien wij altijd scherpe tarieven hanteren. Meer weten? Neem dan per e-mail of telefonisch contact met ons op. Een afspraak inplannen voor de reiniging van uw tapijt? Ook dan kunt u contact met ons opnemen.