Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Zeist

Het reinigen van een tapijt is niet zo gemakkelijk als het reinigen van een parketvloer, een tegelvloer of een gietvloer. Reinigt u het tapijt op de verkeerde manier, dan kunnen er namelijk vlekken blijven zitten en kan er zelfs kleurverschil ontstaan. Wilt u dit voorkomen? Schakel dan Chem-Dry C&W in voor het reinigen van uw tapijt. Chem-Dry C&W werkt voor bedrijven, maar ook voor particulieren. 

Neem contact met ons op

reiniging tapijt

Het voordeel van professionele tapijtreiniging

Het op professionele wijze laten reinigen van uw tapijt in uw bedrijfspand of woning brengt een groot voordeel met zich mee. Door uw tapijt door vakmensen te laten reinigen, ziet de vloerbedekking er namelijk weer zo goed als nieuw uit. U hoeft niet in een nieuwe vloerbedekking te investeren om de uitstraling van uw bedrijfspand of woning te verbeteren, maar bespaart veel geld door het oude tapijt te laten reinigen. Laat u dit door een professional doen, dan ziet het tapijt er voor een kleine investering weer zo goed als nieuw uit. 

Chem-Dry C&W helpt bedrijven met grootschalige tapijtreiniging in Zeist, maar kan ook ingehuurd worden door particulieren. Ook als u de vloerbedekking of het tapijt in uw woning in Zeist wil laten reinigen, kunt u dit laten doen door Chem-Dry C&W.

Duurzame reiniging met milieuvriendelijke producten

Chem-Dry C&W vindt het belangrijk dat uw tapijt weer helemaal schoon is, maar wil in het reinigingsproces wel aan het milieu denken. Daarom maakt dit schoonmaakbedrijf enkel gebruik van milieuvriendelijke reinigingsproducten, voor een duurzame reiniging van uw tapijt. Geen schadelijke zepen voor de mens of voor het milieu, maar een zachte reiniging met het beste resultaat. Meer weten over de werkwijze of schoonmaakproducten van Chem-Dry C&W? Neem dan contact op met dit schoonmaakbedrijf om al uw vragen over het reinigen van tapijten te laten beantwoorden.