Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Zevenaar

Bij het aanschaffen van een nieuw tapijt, gaat u er natuurlijk vanuit dat u vele jaren plezier heeft van deze vloerbedekking. Een tapijt gaat inderdaad lang mee, maar de levensduur kan wel beperkt worden door lelijke vlekken. Ziet uw tapijt er echt niet meer mooi uit, maar vindt u het zonde om nu al in een nieuwe vloerbedekking te investeren? Dan staat Chem-Dry C&W voor u klaar. 

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk

Tapijtreiniging door Chem-Dry C&W in Zevenaar

Chem-Dry C&W is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten oppervlakken die over het algemeen lastiger te reinigen zijn, waaronder stoffen meubelstukken en tapijt. U kunt bij ons terecht als uw vloerkleed een flinke vlek heeft, maar ook als uw complete vloerbedekking ontsierd wordt door lelijke vlekken. Wij helpen consumenten met kleine tapijtreinigingsklussen, maar komen ook bij bedrijven langs om grote stukken tapijt te reinigen. 

Wij vinden het belangrijk om uw tapijt helemaal schoon te maken, maar hechten ook veel waarde aan de bescherming van het milieu. Daarom werken wij niet zomaar met schoonmaakmiddelen, maar maken wij altijd gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Deze reinigingsmiddelen zorgen voor het beste resultaat, maar dan wel zonder het milieu te schaden. 

Een vies tapijt? Chem-Dry C&W helpt u graag!

Zit u al weken of zelfs maanden tegen een vies tapijt aan te kijken en wilt u hier nu eindelijk iets aan doen? Dan staan wij voor u klaar om uw tapijt op professionele wijze te laten reinigen. Na onze professionele tapijtreiniging ziet u niets meer van de vlek, maar ziet u bovendien niet dat het tapijt schoongemaakt is. Onze reinigingsmiddelen behouden de kleur van het tapijt namelijk optimaal, zodat er geen lichte of donkere vlek achter blijft. 

Heeft u vragen over onze werkwijze, onze reinigingsdiensten of onze schoonmaakmiddelen in de buurt van Zevenaar? Neem dan gerust contact met ons op.