Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Vlekken tapijt

Vlekken in het tapijt kunnen erg storend zijn. Voor uw bedrijfspresentatie heeft dit een negatieve invloed. Ook thuis kunt u last hebben van hardnekkige vlekken in het tapijt. Sommigen hiervan kunt u goed zelf verwijderen met koud en schoon water. Bij een verkeerde behandeling kunnen er juist vlekken ontstaan. Huismiddeltjes als groene zeep en afwasmiddel werken vaak onvoldoende of zorgen voor verkleuringen in het tapijt. Chem-Dry C&W is specialist in het schoonmaken van alle soorten tapijt. Wij kunnen zelfs de meest hardnekkige vlekken voor uw verwijderen.

tapijt consument

Op effectieve wijze vlekken verwijderen

Wij kunnen op effectieve wijze zelfs de meest hardnekkige vlekken verwijderen. Denk hierbij aan ontsierende plekken die ontstaan zijn door make-up, frisdrank, inkt of fruit en ander eten. Ook koffie, thee en rode wijnvlekken kunnen door ons veelal verwijderd worden. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij precies welke behandeling wij moeten toepassen. Heeft u een tapijt dat een speciale behandeling nodig heeft? Ook dan is Chem-Dry C&W uw partner in het reinigen van tapijten. Dankzij onze behandelmethode lost de vlek snel op en wordt nieuw vuil minder snel aangetrokken. Het resultaat is een schitterend en stralend tapijt dat langdurig schoon blijft.

Voordelige vlekken laten verwijderen

Wij zijn als schoonmaakspecialist van alle soorten tapijten actief in de regio Utrecht , Nieuwegein en Ede. Voor al onze klanten hanteren wij geen voorrijkosten. Daarnaast maken wij gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en methoden. Hierdoor kunt u niet alleen op een voordelige manier vlekken uit uw tapijt laten verwijderen, ook dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu en de toekomst. Naast het verwijderen van hardnekkige vlekken kunt u bij Chem-Dry C&W terecht voor een volledige reiniging van uw tapijt. Ook voor een speciale anti-allergene en bacteriën behandeling bent u bij ons aan het juiste adres