Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Vlekken tapijt verwijderen

Stoort u zich ook zo aan die hardnekkige vlekken in uw tapijt? U heeft vast al van alles geprobeerd om deze eruit te krijgen. De meeste schoonmaakmiddelen werken niet alleen onvoldoende, ook zijn ze erg milieu-onvriendelijk. Chem-Dry C&W is met 19 jaar ervaring de specialist op het gebied van vlekverwijdering. Alle soorten tapijten kunnen door ons behandeld worden. Ook tapijten die een speciale behandeling nodig hebben kunnen wij grondig reinigen. Vlekken verdwijnen bij ons als sneeuw voor de zon. Het resultaat is een tapijt dat weer gezien mag worden en waar u met plezier gebruik van maakt.

vlekken verwijderen wijn

Hardnekkige vlekken verwijderen door Chem-Dry C&W

Ons bedrijf maakt gebruik van verschillende reinigingsmethoden. Zwaar vervuilde plaatsen zullen altijd voorbehandeld worden. Zo kan vuil door ons uit het tapijt los geborsteld worden, waarna het opgenomen wordt. Daarnaast is ook nabehandeling mogelijk. Voor vlekverwijdering uit alle soorten tapijten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij weten succesvol hardnekkige vlekken als koffie, thee, frisdrank, fruit, make-up, inkt en vele andere vlekken te verwijderen. Ga niet zelf aan de slag door in de vlek te wrijven, vaak met alle gevolgen vandoen. Vertrouw op de ervaring en vakkennis van Chem-Dry C&W.

Een schitterend eindresultaat

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over het resultaat. Daarom zetten wij ons volledig in om de meest uiteenlopende vlekken uit het tapijt te verwijderen. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een anti-allergene en bacteriën behandeling of een antistatische behandeling. Chem-Dry C&W is voor iedereen toegankelijk, zowel voor bedrijven, gemeenten als particulieren. Wij hebben service hoog in het vaandel staan en bieden daarom garantie op al onze werkzaamheden. Ons werkgebied omvat de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Wij berekenen geen voorrijkosten.