Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Vlekken verwijderen

Uw tapijt moet hygiënisch schoon zijn, maar hoe zit het met het verwijderen van vlekken? Chem-Dry C&W werkt op een milieuvriendelijke en veilige manier en weet vlekken uit alle soorten tapijten te verwijderen. Hiermee wordt een grondige reiniging gegarandeerd. Omdat niet elke vlek hetzelfde is, weet Chem-Dry C&W als geen ander welke behandelmethode of schoonmaakproducten het best gebruikt kunnen worden. Het resultaat is direct zichtbaar. Vlekken als koffie, thee, rode wijn of frisdrank kunnen veelal verwijderd worden. Ook vlekken als inkt, make-up, fruit of grasvlekken zijn voor Chem-Dry C&W geen enkel probleem.

vlekken verwijderen wijn

Het proces van reiniging

Vlekken worden vooraf behandeld. Eerst wordt het vuile tapijt goed losgeborsteld en behandeld met een krachtig schoonmaakproduct. Voor de volledige reiniging van het tapijt maken wij gebruik van ons krachtige en effectieve reinigingsmiddel 'The Natural'. Deze dankt zijn kracht aan actief ingesloten koolzuur. Dit zorgt ervoor dat vlekken grondig verwijderd kunnen worden. Hierdoor blijven er geen vuilresten achter. Bovendien wordt nieuw vuil minder snel aangetrokken. Het tapijt blijft langer mooi en schoon. Dit bespaart op de lange duur extra schoonmaakkosten.

De voordelen van Chem-Dry C&W

Het reinigingsmiddel 'The Natural' is pH-neutraal en zorgt ervoor dat allergische reacties uitblijven. Daarnaast kunnen wij uw tapijt een anti-allergene en bacteriën behandeling geven. Dit is vooral aan te raden voor mensen die last hebben van bepaalde allergieën. Wij werken met producten op milieuvriendelijke basis. Deze zijn veilig voor zowel mens als dier en ook voor het milieu. Daarnaast wordt er minder gebruik gemaakt van water. Hierdoor is uw tapijt weer snel droog. Wij berekenen geen voorrijkosten en hanteren eerlijke prijzen. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn wij inzetbaar. Vertrouw op de kennis en ervaring en laat uw tapijt reinigen door Chem-Dry C&W.