Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging voor bedrijven en bedrijfspanden

Een klein team van specialisten met jarenlange ervaring in het reinigen van tapijt, staat klaar om ook uw kantoorruimtes, gangen, vergaderzalen en pantry’s weer keurig netjes schoon te maken.

Tapijt schoon maken tijdens kantooruren

Door onze jarenlange ervaring weten wij exact welk tapijt welke behandeling nodig heeft om een optimaal schoon resultaat te behalen. Wij werken met toewijding en zetten graag wat stappen extra om elke vlek diepgrondig aan te pakken. De snelle, stille en effiënte werkwijze is uitermate geschikt om tijdens kantooruren uit te voeren.

Het resultaat is een schone en representatieve kantoorruimte waarin het prettig werken is en waar bezoekers en klanten zich comfortabel zullen voelen.

Wij denken met u mee via tapijtreiniging op maat

Wij stellen ons flexibel op en luisteren nauwkeurig naar uw wensen die wij omzetten naar de praktijk tijdens de uitvoering van de werkzaamheden. Uiteraard stellen wij ook een plan van aanpak voor om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden. Of het gaat om een nul-beurt reiniging of alleen vlekverwijdering gaat, voor elke behoefte is er een passende oplossing.

Een onderhoudsplan behoort ook tot de mogelijkheden waarin bijvoorbeeld de periodieke behandeling van nieuwe vlekken en drukbelopen gangen wordt opgenomen. Op deze wijze blijft het tapijt er continu goed en representatief uitzien.

Snelle droogtijd tapijt en schoon tapijt

Ons tapijtreinigingssysteem is erop gericht om zo min mogelijk overlast te bezorgen en is daarom ideaal om overdag tijdens kantooruren ingezet te worden. Het tapijt kan tijdens de reiniging al belopen worden en is na 1,5 uur helemaal droog. Door de efficiënte en stille werkwijze verloopt het reinigingsproces snel en met vrijwel geen hinder voor het personeel.

Met het juiste tapijtreinigingssysteem en de juiste aanpak is een schoon tapijt eenvoudig en snel te realiseren.

Wij geven garantie

De bedrijven waar wij het onderhoud van het tapijt verzorgen, beschouwen ons als een betrouwbare partner. Dit is precies ook wat wij willen zijn en wij komen altijd terug voor een gratis nabehandeling als een vlek bijvoorbeeld nog een extra nabehandeling nodig heeft. Ons doel is een langdurige samenwerking met tevreden klanten.

Boek een gratis en vrijblijvende demonstratie