Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Wij bieden een specialistische oplossing voor al uw vloeren

Een mooie en verzorgde vloer is het visitekaartje voor elke ruimte en laat een positief beeld achter bij de bezoeker. Dit geldt voor particulieren thuis maar zeker ook voor bedrijven, instellingen en kantoren. Door het gebruik is de vloer aan vervuiling en slijtage onderhevig, waardoor deze er naar verloop van tijd minder mooi uit gaat zien en er zelfs aan vervangen van de vloer gedacht wordt.

Vloeren reinigen via een uitgekiend reinigingsplan

Dit is in veel gevallen niet nodig, omdat  wij voor elke vloer een uitgekiend reinigingsplan hebben waardoor vloeren er na de reiniging en behandeling weer keurig netjes uitzien.

Onze aanpak biedt de volgende voordelen:

  • U bespaart geld door de aanschaf van een nieuwe vloer uit te stellen
  • U bespaart tijd en moeite om de ruimte helemaal te ontruimen
  • U spaart het milieu door langer van uw vloeren te  genieten

specialistisch onderhoud

Wat kunnen wij u bieden?

Of het nu gaat om tapijt, elastische vloeren of harde vloeren, voor elke vloer hebben wij de juiste expertise in huis om vloeren op vakkundige wijze te reinigen en weer in goede en mooie staat te krijgen. Wij hebben een vast team dat met grote zorgvuldigheid en veel plezier de opdrachten uitvoert.

Wij reinigen en behandelen de volgende vloeren:

Welke garantie kunt u van ons verwachten?

Wij gebruiken onze eigen A-merk producten of die van merken als Ecolab. Deze producten zijn veilig in gebruik en milieuvriendelijk. Ons team is VCA-gecertificeerd en heeft dan ook oog voor het op een veilige manier uitvoeren van alle werkzaamheden. Mocht er ondanks onze zorgvuldige aanpak toch een punt van aandacht zijn, dan komen wij altijd langs voor een oplossing.

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende offerte.

Neem contact met ons op