Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Vloeronderhoud en reinigen Marmer en Travertin

Een vloer van natuursteen is een lust voor het oog. Natuurstenen tegels zijn in vele variaties verkrijgbaar en hebben een luxueuze uitstraling. Marmer wordt al sinds de oudheid gebruikt voor vloeren, trappen, wanden, wastafels en gevels. Marmer neemt snel vloeistoffen op en het is van belang om dit snel te reinigen zodat er geen vlekken ontstaan. Het reinigen en onderhouden van marmer en travertin vloeren is specialistisch werk.

Marmer vloer reinigen

Specialisten van Chem-Dry C&W

Wij kunnen ook een oplossing bieden als marmer en travertin vloeren dof zijn geworden of als er duidelijke looppaden zichtbaar zijn. De specialisten van Chem-Dry C&W gaan uiterst zorgvuldig te werk en hebben alle kennis en middelen in huis om uw natuursteen vloer weer mooi egaal te maken en de luxueuze uitstraling terug te geven.

Reinigen en polijsten

Het reinigen en polijsten gaat in diverse stappen. Hoe meer stappen hoe meer de vloer gaat glanzen. Dit proces wordt met de klant afgestemd. Na het reinigen en polijsten bestaat tevens de mogelijkheid om de vloer te impregneren zodat de vloer weer goed beschermd is. Na de behandeling zal de vloer er weer prachtig en als nieuw uit zien.

Juiste onderhoudsadvies

Bij alle bovengenoemde vloeren komen we graag langs om na te gaan wat we voor u kunnen betekenen en daarbij een juist onderhoudsadvies te geven. We nemen de diverse mogelijkheden met u door en kunnen een op maat gemaakt plan voor u opstellen.

Neem contact met ons op