Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Siergrindvloer laten reinigen Duiven 

Siergrindvloeren liggen in allerlei bedrijfspanden, waaronder kantoorruimtes en winkels. De vloer ziet er representatief uit en gaat jaren mee, maar is helaas niet onderhoudsvriendelijk. Dit komt omdat er vuil gaat zitten tussen de kleine steentjes van de vloer. Om dit vuil te verwijderen, heeft u een speciaal apparaat nodig. Chem-Dry C&W is in het bezit van dit apparaat en gebruikt de machine graag om uw vloer vakkundig schoon te maken. 

Neem contact met ons op

De werkwijze van Chem-Dry C&W 

Bij het reinigen van uw siergrindvloer gebruiken wij een machine die in de kleine open ruimtes tussen de steentjes kan komen. Hierdoor kan het vuil dat tussen deze steentjes zit, goed verwijderd worden. Zelfs als het vuil er al jaren zit en niet zo gemakkelijk loslaat, kunnen wij uw vloer goed schoonmaken. Ook werken wij erg snel, simpelweg omdat ons reinigingsapparaat zo goed werkt. 

Chem-Dry C&W: gegarandeerd een goed resultaat 

Laat u uw vloer behandelen door Chem-Dry C&W, dan weet u zeker dat uw vloer écht goed schoongemaakt wordt. Wij werken niet alleen met de beste reinigingsmachine, maar werken ook alleen met ervaren, betrouwbare en vakkundige schoonmakers. Zij gaan pas naar huis als uw vloer voor honderd procent schoon is. Natuurlijk moet u geld investeren in onze dienstverlening, maar hier heeft u wel jaren plezier van. Door uw vloer eenmalig te laten schoonmaken, gaat deze jaren langer mee. 

Meer weten of een afspraak maken? 

Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u een vraag over onze tarieven? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij beantwoorden uw vragen graag. Ook als u een afspraak wil maken voor een complete vloerreiniging in Duiven, staan wij voor u klaar. U kunt zelf aangeven wanneer u de schoonmakers van Chem-Dry C&W wil ontvangen.