Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Siergrindvloer laten reinigen Maarsbergen

Een siergrindvloer is een vloer die opgebouwd wordt uit kleine steentjes. Deze steentjes worden tegen elkaar geplakt, om een unieke vloer te vormen. Een vloer van siergrind is mooi, maar is niet altijd even praktisch. Viezigheden gaan namelijk tussen de steentjes van de vloer zitten en zijn lastig te verwijderen. Wilt u uw vloer van siergrind goed schoon houden, dan heeft u hier echt de ondersteuning van een professional bij nodig. Chem-Dry C&W heeft al jaren ervaring met het reinigen van siergrindvloeren.

Neem contact met ons op

De werkwijze van Chem-Dry C&W

Bij het reinigen van uw siergrindvloer, werken wij met een speciaal apparaat. Dit apparaat kan perfect in de kleine ruimtes tussen de steentjes van uw vloer komen, waardoor viezigheden in deze kleine ruimtes verwijderd kunnen worden. Zelfs als uw vloer door de jaren heen ontzettend vies is geworden en het vuil er diep in zit, kunnen wij uw vloer schoonmaken. Sterker nog, wij gaan pas naar huis als uw vloer er weer zo goed als nieuw uit ziet. 

Wij maken niet alleen gebruik van de juiste machine om uw vloer schoon te maken, maar werken bovendien met de beste schoonmaakmiddelen en de meest ervaren schoonmaakexperts. Huurt u onze specialisten in voor siergrindvloerreiniging, dan weet u zeker dat u waar krijgt voor uw geld.

Snelle en vakkundige reiniging door de schoonmakers van Chem-Dry C&W

Wilt u uw vloer van siergrind snel en vakkundig laten schoonmaken, zodat de vloer er weer zo goed als nieuw uit ziet? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak voor professionele vloerreiniging in Maarsbergen en omgeving. Ook als u vragen heeft over onze werkwijze, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door al uw vragen te beantwoorden.