Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Siergrindvloer laten reinigen Rhenen 

Vrijwel iedere vloer heeft voegen. Tussen deze voegen kunnen allerlei viezigheden gaan zitten. Een siergrindvloer bestaat uit kleine steentjes, die stevig tegen elkaar geplakt worden. Toch kan er vuil komen in de voegen van deze vloer. Om dit vuil te verwijderen, heeft u bepaalde kennis, de juiste vaardigheden én een speciale machine nodig. Chem-Dry C&W beschikt over al deze zaken en kan ook uw vloer perfect schoonmaken. 

Neem contact met ons op

Uw vloer laten reinigen door een expert 

Wilt u uw vloer met kleine steentjes écht goed schoonmaken, zodat echt al het vuil tussen de voegen als sneeuw voor de zon verdwijnt? Dan heeft u een speciale machine nodig. Deze machine is erg duur in de aanschaf. Om uw vloer goed schoon te maken, kunt u dan ook beter iemand inhuren die al over deze machine beschikt. Chem-Dry C&W heeft de beste machine om uw vloer schoon te maken en komt graag bij u langs om uw siergrindvloer vakkundig schoon te maken.

De voordelen van een schone vloer in uw bedrijfspand 

Een schone vloer ziet er niet alleen beter, netter en representatiever uit, maar gaat bovendien langer mee. Door uw vloer schoon te laten maken door Chem-Dry C&W, verbetert u de uitstraling van uw bedrijfspand op de lange termijn. Ook voorkomt u met het juiste onderhoud dat u op de korte termijn een nieuw vloer moet laten plaatsen. 

Chem-Dry C&W: uw reinigingsexpert in de regio Rhenen 

Chem-Dry C&W heeft al jaren ervaring met het behandelen van verschillende soorten vloeren. Wilt u uw vloer laten schoonmaken door een professionele, ervaren en betrouwbare expert? Dan maakt u een afspraak met Chem-Dry C&W. Na het maken van een afspraak, komen wij zo snel mogelijk bij u langs om uw vloer volledig schoon te maken.