Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Siergrindvloer laten reinigen Westervoort 

Een siergrindvloer ziet er mooi uit, maar de vloer is niet altijd even praktisch. Maakt u de vloer met een gewone dweil schoon, dan blijven er namelijk allerlei viezigheden tussen de kleine voegen van de vloer zitten. Hopen deze viezigheden zich op, dan gaat de kwaliteit van de vloer achteruit. Wilt u alle viezigheden uit de voegen van uw vloer laten verwijderen? Dan huurt u Chem-Dry C&W in. Wij hebben al jaren ervaring met het reinigen van siergrindvloeren en kunnen ook uw vloer voor honderd procent schoonmaken. 

Neem contact met ons op

Verleng de levensduur van uw vloer 

Door uw vloer schoon te laten maken door Chem-Dry C&W, kunt u de levensduur van de vloedbedekking verlengen. Dit betekent dat u door een eenmalige investering in een goede schoonmaakbeurt minder snel een nieuwe vloer voor uw bedrijfspand hoeft aan te schaffen. U investeert eenmalig in onze dienstverlening, maar bespaart hier achteraf juist geld mee. 

De werkwijze van Chem-Dry C&W 

Bij het behandelen van uw vloer van siergrind, maken wij gebruik van een speciale machine. Deze machine reinigt uw vloer niet oppervlakkig, maar komt ook in de voegen van uw vloer. Dit betekent dat al het vuil dat zich hier door de jaren heen opgehoopt heeft, verwijderd kan worden. Geen oppervlakkige reiniging door Chem-Dry C&W, maar een diepe reiniging voor het beste resultaat. 

Meer weten of een afspraak maken? Wij staan voor u klaar 

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag, om u een duidelijker beeld te geven van onze dienstverlening. Wilt u de vloer in uw bedrijfspand in Westervoort zo snel mogelijk vakkundig laten schoonmaken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen, om direct een afspraak te maken voor een complete reiniging.