Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Siergrindvloer laten reinigen Zevenaar

Een siergrindvloer ziet er mooi uit, maar is niet altijd even praktisch. Zo is deze vloer veel lastiger te reinigen dan andere vloeren, simpelweg omdat het vuil tussen de vloer gaat zitten. Heeft u een vloer van siergrind in uw bedrijfspand liggen en wilt u deze vloer een keer echt goed laten schoonmaken? Dan bent u aan het juiste adres bij Chem-Dry C&W, want wij zijn gespecialiseerd in het op professionele wijze schoonmaken van siergrindvloeren.

Neem contact met ons op

Waarom professionele reiniging?

U kunt uw vloer van siergrind zelf reinigen, maar dan reinigt u de vloer wel enkel oppervlakkig. Wilt u uw vloer echt een keer goed schoonmaken, zodat de vloer weer helemaal hygiënisch schoon is? Dan heeft u de hulp van een expert nodig. Chem-Dry C&W weet precies hoe uw vloer van siergrind volledig gereinigd moet worden. En omdat u niets hoeft te doen om de vloer schoon te laten maken, bespaart u ook veel tijd als u Chem-Dry C&W inschakelt voor professionele reiniging

Periodieke reiniging of eenmalig schoonmaken

U kunt ons inhuren als u uw vloer periodiek schoon wil laten maken, maar wij kunnen ook eenmalig bij u langskomen. Heeft u een belangrijk evenement in uw bedrijfspand, zoals een open dag of een beurs, dan kunt u uw vloer eenmalig laten schoonmaken. Wilt u dat uw bedrijfspand er altijd netjes en representatief uit ziet, dan laat u de vloer iedere maand, ieder kwartaal, ieder half jaar of ieder jaar schoonmaken. 

Een garantie op goed resultaat: Chem-Dry C&W

Huurt u onze schoonmakers in voor het behandelen van uw siergrindvloer in Zevenaar, dan heeft u een garantie op goed resultaat. Wij werken niet alleen vakkundig, maar gaan bovendien pas naar huis als uw vloer helemaal schoon is. Meer weten? Neem contact met ons op.